Fylla på AC

Fyll på AC i Östersund

Behöver du fylla på AC till din bil i Östersund? Vi på Östersund Bilelektriska kan hjälpa dig med allt som rör din AC i bilen, ett system som är i behov av regelbunden service för att kunna fungera optimalt. Med en välfungerande AC i bilen minskar antalet allergiframkallande ämnen och eventuella isproppar när kylan kommer.

Har AC:n för lite gas får kompressorn arbeta hårdare vilket också ökar bränsleförbrukningen, och den ökade belastningen kan leda till att den havererar.

 

Lång erfarenhet

Våra medarbetare har lång erfarenhet och bred kompetens kring allt som rör bilservice, så genom att komma till oss kan du lita på att påfyllningen går rätt till. Ett AC-system arbetar med ganska höga tryck, så att låta oss fylla på AC i din bil är ett bra val – vi är certifierade för att arbeta med allt som rör AC.

 

En komplett AC-service hos oss består av tömning, provtryckning, vakuumsugning, fyllning av köldmedel samt en systemkontroll. Vi har kunskap om den senaste tekniken, så som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg.

 

Du som behöver fylla på din AC och är  i Östersund, välkommen att slå oss en signal, så hjälper vi dig!

Kontakt

Telefon: 063-57 95 75

 

E-post: info@osdbilel.se