Bilservice

Professionell bilservice enligt tillverkarens standarder

Vänd dig till oss på Östersunds Bilelektriska när du behöver hjälp med bilservice i Östersund. Vi hjälper både företag och privatpersoner med service av bilar – precis enligt tillverkarens rekommendationer och standarder.

 

Med lång erfarenhet i branschen är vi specialister på det vi gör och kan serva din bil till bästa resultat. Vi är dessutom specialister på allt som rör bilel och jobbar med det från grunden. Genom åren har vi utvecklat en bra relation med flera märkesverkstäder som ofta hänvisar till oss när det finns ett elfel på bilen, vilket något vi är mycket stolta över.

 

Hos oss kan du vara säker på att din bil lämnas över i såväl kompetenta som trygga händer.

Vill du veta mer?

När du är i behov av bilservice i Östersund vet du nu till vem du ska vända dig för bästa möjliga service av din bil. Tveka inte att kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med, så löser vi det.

 

Vi gör allt som krävs för att serva din bil där det inte krävs några specialdelar från en märkesverkstad. Skulle fallet dock vara så kan vi ta din bil till en märkesverkstad och på så vis hjälpa dig att ordna det som behövs.

 

Vi ser fram emot att höra av dig.

063-57 95 75

info@osdbilel.se

Brosslarvägen 12, 831 72 Östersund

Öppet mån-fre: 07.00-16.00

Kontakt

Telefon: 063-57 95 75

 

E-post: info@osdbilel.se