Bilservice i Östersund - Östersunds bilelektriska
14842
page,page-id-14842,page-template,page-template-page-b-mall,page-template-page-b-mall-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Bilservice i Östersund

Bilservice i Östersund

Behöver du hjälp med bilservice i Östersund?

Vi på Östersunds bilelektriska hjälper dig gärna med såväl stort som smått som rör din bil, både för dig som privatperson och företagare. Vi är specialister på allt som rör bilel men erbjuder även bilservice för allt som rör din bil där specialkomponenter och märkesdelar inte krävs. Skulle dock så vara fallet kan vi ta din bil till en märkesverkstad och ordna den mjukvara som behövs. Vi jobbar i nära relation med flera märkesverkstäder och många av dem hänvisar till oss för problem med bilel, något vi är mycket stolta över.

 

Vi har över 50 års branscherfarenhet och du kan alltid lita på vår kompetens och professionalism när det kommer till bilservice i Östersund- vi står alltid till tjänst och hjälper till oavsett vilket problem du har med din bil. Vi kan bland annat hjälpa dig om bilen inte startar, om du vill montera motorvärmare, byta bilbatteri, om AC:n är trasig eller om du behöver byta billjusen – bland annat. Kontakta oss gärna på telefon och berätta vad du vill ha hjälp med, så ordnar vi det. Vill du göra en offertförfrågan på produkter kan du även maila till oss.

 

Välkommen till Östersunds bilelektriska – vi kan bilservice!