Serva bilen hos oss i Östersund

Vi hjälper dig att serva bilen

Behöver du serva bilen i Östersund? Vänd dig till oss på Östersunds Bilelektriska. Vi hjälper både företag och privatpersoner med service av bilen, precis enligt tillverkarens rekommendationer och standarder. Med över 50 års erfarenhet i branschen är vi specialister på det vi gör och kan serva din bil till bästa resultat.

 

Vi är dessutom specialister på allt som rör bilel, och jobbar med bilel från grunden. Genom åren har vi utvecklat en bra relation med flera märkesverkstäder som ofta hänvisar till oss när det finns ett elfel på bilen, något vi är mycket stolta över.

 

Full service

Förutom problem som rör bilelen kan vi även serva bilen och hjälpa till med att reparera och renovera dieselvärmare, generatorer och startmotorer.

 

Vi kan även hjälpa dig att byta batteri, montera extraljus och reparera din AC. Kort sagt kan vi göra allt som krävs för att serva bilen där det inte krävs särskilda delar från en märkesverkstad. Skulle så vara fallet kan vi dock ta bilen till en märkesverkstad och ordna mjukvaran som behövs.

 

Vi är ett genuint gammalt företag och kända i vår bransch, så hos oss kan du alltid känna dig trygg med att lämna in din bil på service.

Vill du veta mer?

Om du vill serva bilen hos oss i Östersund är du varmt välkommen att ringa till oss och berätta vad du vill ha hjälp med, så löser vi det.

 

Om du vill göra en offertförfrågan på produkter går det även bra att maila till oss. Vi ser fram emot att höra av dig!

Kontakt

Telefon: 063-57 95 75

 

E-post: info@osdbilel.se