Montera motorvärmare

Lång erfarenhet av bilelektronik och service av bilar och tyngre fordon

Välkommen till Östersunds Bilelektriska om du behöver hjälp med att montera motorvärmare. Vi är specialister inom el och elektronik för både personbilar och större bilar för tung trafik. Att montera en motorvärmare på bilen är en god investering sett ur flera perspektiv.

 

Du sparar på miljön tack vare att bilens motor slipper en kallstart när du startar bilen, och det gör även att dina bränslekostnader minskar eftersom du startar en motor som redan är uppvärmd, vilket drar mindre bränsle. Dessutom minskar slitaget på motorn vilket ger den längre livslängd.

 

Östersunds Bilelektriska

Vi på Östersunds Bilelektriska arbetar med bilel från grunden och har över 50 års erfarenhet i branschen, där vi är ett välkänt företag. Med det sagt kan du alltid vara trygg med att lämna in bilen till oss för allt som rör service och bilel.

 

Vi satsar på att vara ledande inom vårt område och är alltid uppdaterade inom den senaste tekniken – ständig utveckling av våra produkter är en självklarhet för oss för att du som kund ska få den allra bästa servicen.

 

Om du vill ha hjälp med att montera en motorvärmare i Östersund är du varmt välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig.

Kontakt

Telefon: 063-57 95 75

 

E-post: info@osdbilel.se