Service Webasto

Service av Webasto i Östersund

Behöver du lämna in bilen på service för Webasto i Östersund? Då ska du vända dig till oss på Östersunds Bilelektriska. Vi är specialister på bilel och kan lösa alla dina värmeproblem med service och redskap från Webasto för både personbilar och entrepenadfordon.

 

Vi som jobbar här har erfarenhet och kompetens kring Webasto vare sig det gäller installation eller service, och med över 50 års erfarenhet i branschen kan du alltid vara trygg med att lämna in din bil till oss.

 

Vi erbjuder såväl motorvärme som parkeringsvärme – service som förenklar din vardag och sparar på både tid och energi. Bilvärmaren kan du aktivera snabbt och enkelt via din mobiltelefon så att du slipper sätta dig i en kall bil när det är dags att åka. Dessutom får du tid över till annat genom att värma upp bilen i förväg. Vi erbjuder full service och säljer även motorvärmare och tillbehör från Webasto.

 

Vill du kontakta oss angående service för Webasto? Ring oss gärna och berätta vad du vill ha hjälp med, så ordnar vi det. För offertförfrågningar om produkter kan du även maila till oss.

 

Välkommen till Östersunds Bilelektriska.

Kontakt

Telefon: 063-57 95 75

 

E-post: info@osdbilel.se